jueves, 1 de diciembre de 2016

Nerve

La pel·lícula tracta d'una noia que entra un joc que li roba'n la la identitat. També coneix a un noi que també juga al joc però ell és un pressionar i per ser llibert  de guanyarLa noia va entrar en aquest joc perquè una amiga li va dir que tenia una vida avorrida i predicible i la noia va entrar com jugadora.



Imagen relacionada

miércoles, 30 de noviembre de 2016

Badman vs. Superman

Aquesta pel·lícula tracta dels dos superherois més coneguts : el cavaller foscor (Batman) i el molt estimat Superman. Tot comença perquè Batman creu que Superman com que no és de la terra i doncs comença a fabricar armes per lluitar contra ell, però hi ha un multimilionari que Batman i Superman estiguin distrets per llençar una bomba per destruir a tothom. En tot aquest caos s'urgeix la superheroïna wonder woman. Aquesta pel·lícula dona vida a la segona part "la lliga de la Justinià".
Resultado de imagen de batman vs superman

jueves, 17 de noviembre de 2016

Ahora Me Ves


Aquesta pel·lícula tracta de 3 nois i 1 noia que fan il·lusionisme o màgia. El principal de la pel·lícula es roben a un gran banc de França. A la pel·lícula intervé l'FBI i un dels agenç de l'FBI és el cap de tota l'organització. Es va fer passar per una organització anomenada "el ojo". O fa per venjar la mort del seu pare. Un gran mag conviscut mundialment. Va morir fen un truc d'escapisme en el riu Sena.














miércoles, 16 de noviembre de 2016

Llocs Web

Jo acostumo a veure pel·lícules per llocs web. Avui ús diré la pàgina que solc utilitzar més.
Jo utilitzo pordede.com  perquè a part de veure una varietat de pel·lícules també  una amplia gama en series i peliculas 4 no fa falta subscripsio.


Resultado de imagen de pordedeResultado de imagen de peliculas 4

jueves, 3 de noviembre de 2016

Escuadron Suicida

Aquesta pel·lícula potser és la que més m'agrada no se per què però l'adoro. Va sobre una mena de continuació (que quedi clar no és la continuació exacte solament està basada) de la pel·lícula "Batman vs. Superman" aquesta pel·lícula hi ha la faré. Hi ha tres protagonistes que són: Harly Quinn (la meva preferida),Deashot i El Diablo. Ells juntamen amb més persones estan encapçalades en una presó secreta i la presidenta de l'estats units, els va encapçalar per quan arribes l'apocalipsi ells lluitessin contra el que estigui crea'n la perdició del planeta. Arriba el dia els i connecten uns xips i van al camp de batalla on el Joker espera alliberar a la seva estimada Harly Quinn.





Resultado de imagen de escuadron suicida

Empreses Ford

Henry Ford, fundador de la Ford Motor Company. Era una apresa de cotxes. Uns dels cotxes que es va vendre més va ser el model T. A la gent li encantava el model T. Uns milions de persones li deien Lizy perquè segon ells es movia cop un largandaix i li van ficar aquest renom. La velocitat era de 60 km per hora. Valia 639 € i es fabricaven uns 18000 l'any. 
El 1927 que valia 212 €, però al final es va poder crear més marques.

jueves, 20 de octubre de 2016

Caça Fantasmas

La pel·lícula caça fantasmes tracta sobre dues noies científices que estudia'n el para normal i publica'n un llibre. Però una d'ells tria evolucionar i deixar l'estudio del paranormal. Descobreix que la seva amiga va publicar el llibre solament amb el seu nom i a ella no li va gens de bé perquè poder l'ascendent i si veuen aquell llibre els seus caps doncs la deixaran on està o la ficaran a un lloc més baix. Així que va a veure a la seva antiga compensarà i li diu que tregui al llibre però no vol així que la comença a perseguir i arrugar que el tregui i li diu que el traurà si l'acompanya a una casa encantada. A la casa troben un fantasma i es comença a trobar un munt de fantasmes per tot Nova York i descobreixen que els fantasmes surten de...
Resultado de imagen de cazafantasmas

miércoles, 12 de octubre de 2016

Ahora Me Ves 2

Aquesta pel·lícula tracta de 3 nois i 1 noia que fan il·lusionisme o màgia. El principal de la pel·lícula és que a un senyor que van robar es vol vengar-se. A per cert jo per entendre més bé l'argument de la pel·lícula miraria "ahora me ves "(la fare mes en devant). A la pel·lícula intervé l'FBI i un dels agenç de l'FBI és el que organitza tot els esdeveniments, espectacles, actuacions... i després els mags/maga fan el treball d'interpretar el número de magia. 
Resultado de imagen de ahora me ves 2

El hogar de Miss Peregrin


La pel·lícula en si no és que faig por sinó que més que por fa fàstic. Avera no és que faci fàstic de veure, mes que fàstic, és una mica fúnebre. La vaig anar a veure amb la meva germana petita d'11 i la meva cosina segona de 9. La pel·lícula està basada en una novel·la estadounidense.
La pel·lícula tracta d'un nen que se li mort l'avi i li diu que vagi a una illa per trobar la resposta de la seva mort i allí troba als nens peculiars i la senyora Miss Peregrín
Resultado de imagen de el hogar de miss peregrine

jueves, 29 de septiembre de 2016

Mascotas

Està pel·lícula la vaig anar a veure amb els meus cosins. Era bastant divertida però millor anar amb un nen petit perquè és molt infantil però molt infantil.
Aquesta pel·lícula tracta d'una noia que caminava pel carrer es va trobar a un gos abandonat i el va acollir a casa seva. Al llarg del temps es fan molt amics, però el gos no sabia perquè la Guindi la seva ama se anava cada dia al matí i tornava a la nit. Un dia la Guindi torna'n de casa es va trobar un altre gos i el va portar a casa. El problema és que el Màx es va tindre gelosia del Duc, el nou company. Però la Guindi es creu que el Màx li agrada. Un dia que el treien a passejar un noi perquè la Guindi sabia anar a treballar el Màx i el Duc s'escapen i es perden. La seva veïna, una gosseta blanca anomenada Bridge que està enamorada del Màx el va voler anar a buscar perquè no el veia. I allí tot es complica.
Resultado de imagen de mascotas pelicula


domingo, 25 de septiembre de 2016

Bridget Jones baby

La vaig veure ahir amb la meva mare i m'agradat molt os la recomano i més si t'agraden de comèdia. Abans d'aquesta hi ha dos més, jo les veuria per comprendre la pel·lícula.
La pel·lícula tracta d'una noia de 43 anys resen cúplids es va anar de festa amb una amiga del treball i coneix a un multimilionari i tenen una nit especial. Després d'uns dies més tard es troba amb el seu exnovio en el bateix del fill d'una amiga seva i agafen una habitació de l'hotel i tenen un (com diria el doctor Seldon coper, de big bang theory) cuito, però al despertar,ell descobreix que ella no està. Després d'unes setmanes veu que sa queda embarassada i no sap de qui és: de Marc o Jack. Si vols saber que passa mira la pel·lícula.
Resultado de imagen de bridget jones baby





sábado, 24 de septiembre de 2016

Benvinguts


Hola sóc Ivet, he creat aquest bloc principalment per un treball del institutperò jo ja tenia la idea de fer un blog, el que passava és que no sabia de què fer-lo, però vaig pensar que a mi m'agrada veure pel·lícules i ara tinc l'excusa de què tinc de veure pel·lícules per un treball de l'institut. Resumin que aquest blog va sobre pel·lícules solament les punto i si puc ficaré algun tràiler o tota la pel·lícula i diré l'argument el que m'agradat i el que no m'agradat i si l'he vist en una entrada d'internet la qualitat i si val la pena.

Resultado de imagen de benvinguts al meu blog