jueves, 29 de septiembre de 2016

Mascotas

Està pel·lícula la vaig anar a veure amb els meus cosins. Era bastant divertida però millor anar amb un nen petit perquè és molt infantil però molt infantil.
Aquesta pel·lícula tracta d'una noia que caminava pel carrer es va trobar a un gos abandonat i el va acollir a casa seva. Al llarg del temps es fan molt amics, però el gos no sabia perquè la Guindi la seva ama se anava cada dia al matí i tornava a la nit. Un dia la Guindi torna'n de casa es va trobar un altre gos i el va portar a casa. El problema és que el Màx es va tindre gelosia del Duc, el nou company. Però la Guindi es creu que el Màx li agrada. Un dia que el treien a passejar un noi perquè la Guindi sabia anar a treballar el Màx i el Duc s'escapen i es perden. La seva veïna, una gosseta blanca anomenada Bridge que està enamorada del Màx el va voler anar a buscar perquè no el veia. I allí tot es complica.
Resultado de imagen de mascotas pelicula


domingo, 25 de septiembre de 2016

Bridget Jones baby

La vaig veure ahir amb la meva mare i m'agradat molt os la recomano i més si t'agraden de comèdia. Abans d'aquesta hi ha dos més, jo les veuria per comprendre la pel·lícula.
La pel·lícula tracta d'una noia de 43 anys resen cúplids es va anar de festa amb una amiga del treball i coneix a un multimilionari i tenen una nit especial. Després d'uns dies més tard es troba amb el seu exnovio en el bateix del fill d'una amiga seva i agafen una habitació de l'hotel i tenen un (com diria el doctor Seldon coper, de big bang theory) cuito, però al despertar,ell descobreix que ella no està. Després d'unes setmanes veu que sa queda embarassada i no sap de qui és: de Marc o Jack. Si vols saber que passa mira la pel·lícula.
Resultado de imagen de bridget jones baby





sábado, 24 de septiembre de 2016

Benvinguts


Hola sóc Ivet, he creat aquest bloc principalment per un treball del institutperò jo ja tenia la idea de fer un blog, el que passava és que no sabia de què fer-lo, però vaig pensar que a mi m'agrada veure pel·lícules i ara tinc l'excusa de què tinc de veure pel·lícules per un treball de l'institut. Resumin que aquest blog va sobre pel·lícules solament les punto i si puc ficaré algun tràiler o tota la pel·lícula i diré l'argument el que m'agradat i el que no m'agradat i si l'he vist en una entrada d'internet la qualitat i si val la pena.

Resultado de imagen de benvinguts al meu blog